8/3/13

Μπαβαρουάζ με φράουλα και μαστίχα
Δαναη Σημαντηρακη8/3/13 0 σχόλια

 Δροσιστικό και μυρωδάτο! Μμμμ με άρωμα φράουλας...
Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής

    Μόλις ετοιμάσουμε την κρεμ ανγκλέζ, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας αφού πρώτα τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό.


    Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το λικέρ.
    Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τις φράουλες.
    Τοποθετούμε σε μια μεγάλη φόρμα και την βάζουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
    Ξεφορμάρουμε και τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
    Αν θέλουμε ρίχνουμε σιρόπι φράουλας.

Διάρκεια: 1 ώρα & αναμονή στο ψυγείο μέχρι να σταθεί

    600 γρ. κρέμ ανγκλαίς
    12 γρ. φύλλα ζελατίνας
    400 γρ. κρέμα γάλακτος
    65 γρ. λικέρ μαστίχα
    250 γρ. ψιλοκομμένες φρέσκιες φράουλες

http://www.lovecooking.gr/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου