7/2/13

Πατάτες φούρνου με θυμάρι και παρμεζάνα
Δαναη Σημαντηρακη7/2/13 0 σχόλια

Υλικά

Για 4-6 άτομα

6 πατάτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
4 κουταλιά του γλυκού παρμεζάνα
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 220 βαθμούς.
Πλένουμε τις πατάτες καλά σας. Κόψτε τις φέτες 1/2 εκ.

Στη συνέχεια κόβετε τις φέτες πατάτας σε λεπτές λωρίδες.
Μεταφέρετε τις πατάτες σε ένα μπολ και περιχύστε με λάδι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη και 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι.

Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια πασπαλίζουμε 4 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα.
Απλώνετε τις πατάτες στο ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε για 20 λεπτά.  Τέλος αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε.

http://www.sidagi.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου