11/2/13

Διατηρήστε ζωντανό το χρώμα στις μαρμελάδες σας
Δαναη Σημαντηρακη11/2/13 0 σχόλια

Σημαντικό ρόλο παίζει ο τρόπος βρασίματος
Για να έχουν ωραία εμφάνιση τα γλυκά και οι μαρμελάδες σας πρέπει να τα βράζετε σε δυνατή φωτιά και με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, γιατί όταν η κατσαρόλα είναι σκεπασμένη πέφτουν μέσα οι υδρατμοί με αποτέλεσμα να καθυστερεί το δέσιμό τους και να σκουραίνει το χρώμα τους.

Πηγή: vita

http://www.newsbeast.gr/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου