24/11/12

Ατομικά cheesecake
Δαναη Σημαντηρακη24/11/12 0 σχόλια

Υλικά

Για 2-4 άτομα

300 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κιλό κομπόστα με κεράσι
150 ml κρέμα γάλακτος
200 γραμμάρια μέλι
1 στικ βανίλια
2 φύλλα ζελατίνης
400 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας
1 πακέτο μπισκότα της επιλογής για τη βάση

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το μέλι και την βανίλια.
Ανακατεύουμε και βάζουμε στη φωτιά. Μόλις λιώσει το μέλι και πριν πάρει βράση, το κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας, τα οποία προηγουμένως έχουμε μουσκέψει σε λίγο κρύο νερό και στραγγίσει, κι ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας ζωηρά και τέλος το τυρί κρέμα. Όταν το μείγμα γίνει μια λεία κρέμα το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Σε 8 βαζάκια ρίχνουμε τα σπασμένα μπισκότα για τη βάση του γλυκού, από πάνω την παγωμένη κρέμα και συμπληρώνουμε με την κομπόστα κεράσι.
Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

http://www.sidagi.gr/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου