28/5/12

Τσίχλα
Δαναη Σημαντηρακη28/5/12 0 σχόλια

Τσίχλα: Βάλτε το ρούχο στην κατάψυξη για να σφίξει η τσίχλα και ξεκολλήστε τα κομματάκια της , που θα σπάσουν σαν γυαλί .

-Για να αφαιρέσεις την τσίχλα, άφησε το ρούχο στο ψυγείο ώσπου να ξεραθεί και μετά τράβηξέ τη μέχρι να ξεκολλήσει. Επίσης, ταμπόναρε το σημείο με λίγο οινόπνευμα.

Αφαιρέστε κολλημένες τσίχλες από τα ρούχα σας
Αν τύχει και καθήσετε πάνω σε μια τσίχλα, ενώ έχετε μόλις πρωτοφορέσει το καινούργιο σας τζιν, μην απελπίζεστε. Δοκιμάστε να τρίψετε την κολλημένη τσίχλα με μια μαλακή γόμα, μέχρι τα τρίμματα της γόμας να αναμειχθούν καλά με την τσίχλα. Θα διαπιστώσετε ότι η τσίχλα θα ξεκολλήσει μετά εύκολα, μ' ένα απαλό τρίψιμο. (http://www.adviseme.gr/)Ακολουθείστε τις εξής οδηγίες:

Βάλτε το ρούχο μέσα σε μια πλαστική σακούλα και τοποθετήστε το στην κατάψυξη του ψυγείου σας μέχρι να σκληρύνει η τσίχλα.
Κατόπιν σπάστε την επιφάνεια της τσίχλας σε μικρά κομμάτια και αφαιρέστε τα με προσοχή με ένα τσιμπιδάκι. Προσοχή στα πλεκτά ρούχα να μην τραβηχτούν κλωστές.
Τυχόν υπολείμματα απομακρύνονται πιέζοντας ένα πανάκι στο οποίο έχετε ρίξει λίγο βενζίνη ή λάδι ευκαλύπτου. Ελέγχετε πάντα αν το ρούχο ξεβάφει κάνοντας μια δοκιμή σε ένα εσωτερικό τμήμα του.
Πλύνετε το ρούχο στη θερμοκρασία που επιτρέπει η ετικέτα του ρούχου με απορρυπαντικό της επιλογής σας.

http://www.myplanet.com.gr/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου