7/5/12

Προφιτερόλ της στιγμής!
Δαναη Σημαντηρακη7/5/12 0 σχόλια

Υλικά

100 γρ. σαβαγιάρ
100 γρ. κακάο
1 σοκολάτα κουβερτούρα
1 ποτήρι αλεύρι
1 λίτρο γάλα
2,5 φλιτζάνια ζάχαρη
Λίγο λικέρ





Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Στο τέλος, αφού έχει πήξει η κρέμα, προσθέτουμε λίγο λικέρ.

Κόβουμε τα σαβαγιάρ κομματάκια σε στρογγυλό πυρέξ και ρίχνουμε την κρέμα από πάνω.

Αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες και γαρνίρουμε με σαντιγί.

http://www.sidagi.gr/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου