3/4/12

Παντζαροσαλάτα
Δαναη Σημαντηρακη3/4/12 0 σχόλια

Κύρια Υλικά

Πατζάρια, 1 κιλ., μόνο οι βολβοί (να είναι ωμοί)
Ξυνόμηλα, 1 κιλ., πράσινα
Μαγιονέζα, 1 φλιτζάνι/-α, ή γιαούρτι στραγγιστό
Καρύδια, 1 φλιτζάνι/-α, ψιλοκομμένα
Ξύδι, 1 φλιτζάνι/-α
Αλάτι, λίγο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τους ωμούς βολβούς και στη συνέχεια τους τρίβουμε από την χοντρή μεριά του τρίφτη και τους τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με το ξύδι και το αλάτι. Τους βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Την άλλη μέρα σε ένα μπολ, στρώνουμε μία σειρά παντζάρια και από πάνω μία σειρά ξυνόμηλα (τα οποία έχουμε τρίψει στον τρίφτη από την χοντρή μεριά) μέχρι να τελειώσουν τα παντζάρια. Προσθέτουμε από πάνω μαγιονέζα ή γιαούρτι και ρίχνουμε τα καρύδια.

Σχόλια

Τα πράσινα ξυνόμηλα είναι πιο νόστιμα από τα κοινά ξυνόμηλα

http://agro.in.gr/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου