29/2/12

Τηγανητές φλογέρες με τυριά
Δαναη Σημαντηρακη29/2/12 0 σχόλια

Υλικά
• 250 γρ. γκούντα
• 250 γρ. γραβιέρα
• 250 γρ. κεφαλογραβιέρα
• 250 γρ. ανθότυρο
• 2 αυγά
• 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
• Πιπέρι
• 1 πακέτο φύλλο κρούστας




Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τρίβετε τα τυριά και τα ανακατεύετε με τα αυγά, το πιπέρι και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Κόβετε στη μέση ένα φύλλο κρούστας και βάζετε στην άκρη μια κουταλιά από το μίγμα των τυριών. Τυλίγετε με προσοχή και στρίβετε τις άκρες του φύλλου, για να του δώσουμε το σχήμα της καραμέλας. Τηγανίζετε σε καυτό λάδι, μέχρι να πάρουν χρώμα.

http://www.alphatv.gr/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου