1/9/11

Μερέντα
Δαναη Σημαντηρακη1/9/11

Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα
150γρ βιτάμ
2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
1 κούπα τριμμένο φουντούκι

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

http://www.sintagespareas.gr/